Yeni1Hosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belgelerden kastınız nedir şuanda kendi yer sağlayıcı belgemizi mi yoksa yeniden mi belge çıkarıp siteden yollamamız gerek ? İşlem gerçekleşicek mi peki ?
Hayır hocam normal başvuru yaptıysanız ve gerekli evrakları Ankaraya yolladiysaniz sorun yok eğer herhangi bir evrak yollamadiysaniz bildirim sorgulamadan bildirim olusturuyorsunuz ve orda gerekli evrakları size söylüyor normal Ys başvurusu gibi yanı sadece değişen kısım size faaliyet belgesi vermiyor

Olay şu hosting şirketleri Satış yaparken tib tarafına gerekli belgeleri iletmek zorunda belgeden kastim normal başvuru daki belgeler eğer yollanmazsa tib tarafından ceza alma islemleri uygulanıyor yani yeni yürürlük hazırlanana kadar bu bildirim olayı devam edecek.