Jeep adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok yakar az kaçar Sürekli arabaları araştıran biriyim. Bu FSI motor alıpta işte bu çok muhteşem motor diyeni görmedim. Kaldı ki herkesin şikayeti verdiği benzine karşı performans görememesi.
Yokuşta, 120 km sabit hız ile, klima sondayken tatmin edici bir sonuç verdi aslında Şu an Hyundai Santa Fe dizel ile 50 kuruş ödemekteyim zaten Araştırmalarım doğrultusunda 2.0 FSI de yaklaşık olarak bu değerlerde bir tüketim söz konusu sanırım.

Yakup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bildiğim kadarıyla bu 2.0 motorlar çok fazla tutulmuyor, yakıttan dolayı. Alıcısı zor bulunuyor.

Koltuk ve kapı döşemelerini biz 1.200 tl ye yaptırmıştık, çok eski bir araba için. Passattan ne kadar alırlar bilmiyorum.Boya konusunda arkadaş demiş, ufak rötüşle düzelecek bir şey değilse boyada çok tutacaktır.

Diğer şehirleri pek bilmiyorum ama hasar kayıtlı araçlara bizim buralarda bir tuaf bakıyorlar.

Son olarak nacizane tavsiyem, eğer üzerine biraz daha nakit çıkarabiliyorsanız daha temiz düzgün bir araba bulmanız, yok çıkaramıyorsanız 1-2 model eskisini ama temizini almanız.

Şimdiden kazasız belasız sürüşler dilerim
Temizlik konusunda biraz titiz olduğum için deri koltuk olmadığı sürece, 2007 model üstü araçlarda kumaş döşemelerin pek temiz olmayacağını düşünüyorum aslında. Yani her türlü koltuk döşemelerine masraf yapacağım Ufak tefek rötuşlar yeterli olacak gibi gözüküyor.

Model düşünce fiyat da düşüyor ama km ve hasar kaydı yükseliyor, daha temiz araçlar da bütçeyi aşıyor maalesef

OsGaKa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
passatların 1.8i daha iyi diye duymuştum. az yakıt çok performans olarak nitelendiriyordu, araştırırken buna da bakmanızı tavsiye ederim
TSI almak ben de isterim fakat alınabilir olanlar 43-44.000 TL'den başlıyor