Merhaba arkadaşlar,
Zirve Üniversitesi (Gaziantep) Radyo Tv tuttu. Ama gitmek istemiyorum. 1 Sene dershaneye gidip İstanbul'dan Üniversiteye gitmek istiyorum.
Puanım kendi hedefime göre çok düşük kaldı. Bu yıl hem lise hem ygs,lys çok yordu kötü geçti kendi açımdan. 1 yıl hazırlanır isem daha yüksek alacağıma eminim. Ama korkutuğum bir kaç nokta var dediklerine göre ben şimdi üni gitmessem puanımı keserlermiş. Ne önerirsiniz acaba?
Artık kocaman YERLEŞTİRİLDİ yazacak ve gelecek sene okul puanının yarısı kıralacak.
Örneğin TS den herhangi bir puan türünden 300 yaptın, 60 Diploma puanın var. Yerleşmiş olduğun için 360 yerine, 330 puan şeklinde olacak puanın. Yani sınav puanına kesinlikle dokunulmuyor diploma notun düşüyor.
1 Sene Antepte dişimi sıkar ortalama yaparım dersen bana kalırsa git ortalamanı yüksek tut yatay geçişle istanbula gelirsin derslere asıl yani biraz zaten sözel bir bölüm çok zorlamaz. 1 sene kaybetme.