Vallahi işiniz çok zor Cenk bey allah kolaylıklar versin şu ramazan günü, zarar edenler size saldırıyor scripti kötülüyor desteği kötülüyor.

Arkadaşlar scriptte yazılımda hiç bir problem yok destekte tam. Satış konusu sizin ticaret becerilerinize bakar. Kalkıp satışıda Cenk bey yapacak değilya.
Ben aylık ciro şu kadar bu kadar yaptım yazamıyorum çünkü göze geliyorum. Ama işi bilirseniz çok iyi cirolar yaparsınız benden söylemesi.

Çok iyi hatırlarım 1 yıl önce pazar günü siteyi taşıdığımda problem oldu cenk beye mail attım durumu bildirdim yarım saat içinde sorunumu halletti.
Facebook, Adwords Reklam verirsinizde sitede satış ile ilgili problem olur. Ulaşırsınız veya ulaşamazsınız işinizi yapmaz ise ha tamam destek kötü dersiniz herkez anlar.

Ben reklam veriyorum devamlı ve bazı ufak hataların düzeltilmesini söylediğimde anında yapıyor ve çok cüzi ücretler karşılığında.
Google cezalı olmama rağmen birçok kelimede ilk 10 içerisindeyim. Seo yapmanız için panelde her türlü olanak mevcut tabi seodan anlamanız lazım.