lovecode adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site adresi: PM ile..
Site ve Twitter Hesabı : Teklif Usulü 20 TL Katları şeklinde. (Son Teklif'ten 36 saat sonra)
Twitter Hesabı Profil Bilgileri : (bkz ; twitter profil)
Günlük hit sayısı: 20-30 (bkz ; analytics rap)
Sitenin aylık getirisi: Daha 10 günlük bundan sonra..
Sitenin açılış tarihi: 10-15 Gün önce
Kategori, sitenin içeriği nedir: Müzik Grubu Fan Hesabı ve Sitesi
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 aydan az - 0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: "Tüm İçerik Özel Tema"
Hosting dahil midir: 1-2 ay idare edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Lisanslı Özel Tema Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Merhaba arkadaşlar,

Bahsi geçen site bir müzik grubunun twitter fan sayfalarından bir tanesi için açıldı ve tasarımı yeni bitti..

Sitenin fiyatına twitter hesabı'da dahil ve sırf twitter hesabı için bile o fiyat verilir daha geçen hafta tek tweet ile TT yaptım 1.sırada ve 2.sırada 19 Saat kaldım WTT'de 2.sıraya kadar çıktım.. (bkz ; Starmetre Raporu)
  • Şimdide site'yi açtım özel tema 250 TL değerinde,
  • İçerik girişleri 400 Tl (Grubun ve yanında 2 sanatçının daha Tüm video klipleri,şarkı sözleri,foto'ları)
  • Sitede anlık sohbet bölümü mevcuttur, ona da özel tasarım yapılmıştır..
  • Twitter profil tasarımı,Host bedeli,domain vs..

İşin güzel tarafı siteyi twitter ile desteklerseniz çok organik sonuçlar alırsınız,hesabı takip eden 4 ünlü bile var, takipçilerinin %80'i de bayan bu arada....

Twitter bölümünde bu aralarda bir hesabı sadece yarı fiyatına alırsınız onu'da bu aktfilikte bulamazsınız..Bu hesap sıfır deck,sıfır panel,herhangi bir kasma olamdan full organik takipçidir..En basit tweet bile min 150 max 600 rt almıştır, hesap her türlü incelenebilir..

Sırf merak için isteyenlere bilgi verilmeyecek, Profil ve link paylaşımı tarafımda saklı tutulacaktır.Başka projeler ve siteler olduğundan ilgilenemediğim için satıyorum..

20 TL açılışı yapalım o zaman.
(Hesabın organik olduğunu hesaba katarak teklif sunuyorum.)