En güvenli işletim sistemi derken ?
bkz.
+
batarya sorunu yok demişsin, ben note 3 n9005 den önce iphone 5 kullanıyordum. Gayette şişme olayı iphonedada geçerli. Bi süre sonra zaten batarya bataryalıktan çıkıyor 1-2 saate bir şarja takıyorsun. E sonra ? bataryayıda değiştiremiyorsun. İphone 5s kasa demissin de, hiç eline aldın mı kullandın mı ? 1 hafta kullan eğer yan kısımlarında sökülmeler olmassa gel bana burda istediğini de.
Bir şeyleri savunayım da nasıl olursa olsun. Yıllardır iphone kullanıyorum. Bataryası 1.5-2 yılı devirmedikce performans düşmesi olmuyor. Bataryasını istersen değiştirebiliyorsun. İphone 5s i sanırım 6 aydır kullanıyorum. Yan tarafında sökülme filan olmadı. Şimdi sana istediğimi söyleyebilir miyim? Hayır yan tarafında bu telefonun sökülecek bir kısmıda yok. Neyi sökmeye çalıştın.
Ayrıca ios hacklendi yazmışsın google'a link vermişsin. İos ile Android'in stabilliğini ve güvenliğini tartışacaksan sen gerçekten bayağı geri kalmışsın takipde.
Samsungun telefonlarının donanımı daha iyi olabilir ama yazılımda eksik kaldığı sürece bir anlamı yok.
O yüzden iphone 5s al geç. Ama acelen yoksa ekimi bekle.