Her zaman ki gibi sözüme "MERHABA ARKADAŞLAR" diyerek başlıyorum.
Evet konu başlığını yanlış okumadınız rakiplerinizi veya kendi sitenizi patlatmak için seo paketlerinden alın
Biliyorsunuz ki artık google spam ve kalitesiz bir şekilde alınmış linkleri kendi algoritmasına göre bir kefeye koyuyor. Bu kefe'nin altın kefesi olmadığını hepimiz biliyoruz.
Peki bu kefe nedir ?
Daha doğrusu kefen mi diyelim
Evet evet kefen en doğrusu olur.
Peki bu kefen'e girmek için ne yapıyoruz
Tabii ki bu sorunun cevabı çok basit gidiyoruz forumlarda seo paketi altında satılan altın, platin, bronz, gümüş isminde ki seo paketlerini alıyoruz.
Gidin alın gerçekten fiyatları ise 5-800 TL arasında değişen bu kalitesiz sitelerinden paket hazırlayıp sizlere satış yapan zeoculardan gidin alın bu paketi sonrada gelip ağlamayın arkadaş.
Kendi Düşen ağlamaz diye bir söz var bu söz tam kalıbına göre oturmuş bir sözdür.
Çok sert konuşmak istemiyorum aslında. Sitesine önem veren bir insan işi bilmese dahi gidip paketlerden almaz. Almadan önce bir araştırır.
İşin azda olsa mantığını söyleyeyim size.
Şimdi girdik bir foruma bakıyoruz sitemiz için faydalı olacak ve sitemizi yükseltip para kazandıracak seo paketleri arıyoruz.
Bir konuya denk geliyor.
Yükselme garantili bilmemne paketleri sudan ucuz fiyatlara
Aaaaa diyor arkadaş süpermiş hem de çok ucuz

Diye ağzı açık kalıyor.
Hemen paketlerin özelliklerini okumaya geçiyor.
300 siteden tanıtım yazısı
500 profil backlink
300 forum backlink
1000 yorum backlink falan filan

eften püften.
backlink paketleirni alıyoruz. Neyse aldık diyelim 1 haftada raporumuzuda teslim etti zeocu arkadaş. Sonra bir bakıyoruz ki hitlerde kıpırdama hemen sevinçten havalara uçuyoruz hitimiz 100 ken 200 olmuş vay be helal olsun süper
Daha sonra ise google amca sitemize sık sık uğramaya başlıyor ve linklerimizi - backlinklerimizi kısacası sitemizi a dan z ye kontrol ediyor ve bakıyor ki alınan linklerin çoğu aynı zamanda kasılmış ve birden bir çıkış yakalamış ve alınan linklerin çoğu aynı kelimeye kasılmış kalitesi düşük spam olan sitelerden link çıkışı sağlanmış.
Google amcanın aklına dank ediyor la diyor bu adam gitmiş benim spam olarak damgaladığım ve kara listeme aldığım sitelerden link basmış. Demek ki bu sitede aynı kefede diyerek siteyi direk kefene sokuyor.
Eeee arkadaş Etme Spamla Muhabbet Küstürürsün siteni Silme Cam Kırığıyla Kestirirsin hitini

(skdsakdlask zasaz

saçmaladım bu sözle)
Kelime hatamız varsa af ola benimkisi ufak bir uyarıydı.
Bu yazının hiç kimseyle bir alakası yoktur. İsteyen uyarıyı dikkate alır istemeyen

spamla muhabbet eder
not: konu yanlış yerdeyse taşınabilir..