iGrand adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gigabyte
MSI

Tek geçilecek 2 seçim olur.
aynen asusda iyi ama msi dünyada daha çok kullanıcısı var

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:33:41 -->-> Daha önceki mesaj 03:31:57 --

SilverWolf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Takım tutmaya gerek yok. Seri takip etmek gerek. 3 nesil Gigabyte kullandım. yakın çevremden birkaç kişinin Gigabyte marka anakartları bozuldu. Ben de sistemimi yükseltirken bu sefer Asus kullanayım dedim. Şu an Asus kullanıyorum ve memnunum. Gigabyte ve Asus her ikisi de kabul edilebilir kalitede anakartlar üretiyorlar. En iyisi? Neye göre? En az 10 kriter belirleyip testler yapmak lazım. Aksi halde kişisel fikirlerimizden öte gitmez markaların kaliteleri..

iyi forumlar.
haklısınız biz kullanıcılar olarak çok detaya girmiyoruz aldığımız gibi kullanıyoruz ancak kullanırken +ları -leri görüyoruz ondan sonra başta iyi gibi görünen marka sonra baltalanacak kadar kötüleniyor bunu almadan önce yapılması gerekiyor

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:35:16 -->-> Daha önceki mesaj 03:33:41 --

Yeni1Hosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Asus'dan iyisi yoktur
bence msi,asus,gigabyte hepsi iyi marka ama kullanmadım için pek fikrim yok asus,gigabyte ama birdahaki deneyimimde asus alacağım