MadCode adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tabi yardımcı olayım.

Dijital indirme popüler olmaya başladı başlayalı bazı topluluklar eski veya bağımsız yapım oyunlarını pazarlamaya yönelik çalışmalar başlattı. BU çalışmalarda kullanıcılar gönlünden ne koparsa para veriyor toplulukta bu bağışları kullanıcnın bildirdiği oranda (yapımcıya-hayır kurumlarına-kendilerine) bölüştürüyorlar. Bunlara kısaca bundle diyorlar.

Humble bundle bu bundle topluluklarının en büyük olanıdır. En iyi firmalarla anlaşır en çok satışı da bunlar yapar. Güvenlik noktasında da şüpheniz olmasın on binlerce insan alıyor bu bundle ları.

Her bundle topluluğunun işleyişi farklı olabiliyor. Örneğin humble bundle'ın şuanki bundle ı için konuşuyor olursak

ilk 6 oyun için min1$ vererek steam aktivasyon kodlarını alabiliyorsunuz.
ilk ve ikinci 6 oyun için (toplamda 12) kullanıcıların yaptığı bağış miktarının ortalamasını (şuan için8 küsür dolarmış) ödemeniz gerekiyor.
ve listede görünen tüm oyunlar içinde sitede belirtilen 15 doları bağışlamanız gerekiyor.

Fiyat 1 dolardan niye 8 e çıkıyor dersen oyunlara bakarsan zaten anlayacaksın kaliteli oyunların bağışları daha fazla oluyor haliyle. Ama 8 dolar bile olsa çok uygun diyebilirim.

Bunun dışnda bazen secret game (henüz ilan edilmemiş bonus oyunu) diye bir kavram var. Mesel a bu bundle için ortalamayı öderseniz zaten hali hazırda ilk ve ikinci sıradaki oyunları elde ediyorsunuz. Humble birde site ileriki günlerde bonus oyunuda ücretsiz vermiş oluyor. Bir nevi 11 oyun alana 1 bedava gibi.

Geçen seferki bundledaki bonus bundle 1 oyun +sürüsüne bereket dlc içeriyordu o yüzden baya iyidi.

ödemeyi paypal,google wallet,direk kredi kartı ile yapabiliyorsun. mailini doğru yazdığına 5 kez emin ol yanlış kişiye gider paran yanar. ha birde ortalamayı almayı hedefliyorsan eğer ortalamanın 0.01 fazlasını ver muhakkak atıyorum ortalama 8,49 sen 8.50 verki elde edebilesin oyunları

Benim diyeceklerim bu kadar hocam üşenmedim yazdım başka sorun varsa sor
Hiç üşenmeden yazdığınız için çok teşekkürler.