Hocam sanırım o 2 bin tl yi bu eksiklikler için düşürdünüz. Onları bi tamamlamaya başladığınızda çok fazla şey çıkacaktır. Ufak tefek boya işi olmayacaktır. Atıyorum arabanın kaputunda taş izi var eğer nokta gibiyse fırça ucuyla belli olmadan kapatabilirsiniz. Yalnız büyük bir taş izi ise fırçayla kapattığınız zaman ben buradayım diye size bağıracaktır. Eğer küçük nokta izler ise sulu boya fırçasıyla kapatabilirsiniz. Kaputun altındaki boya numarasına göre boya alıp rütuşlayabilirsiniz. Komple boyatmak isterseniz Sivas'ta en kötü 1 parça 100 TL'e boyanıyor. Boyattığınız zaman arabanızın değeri düşecek satacağınız zaman adam taş izinden boyanır mı diyecek vazgeçecek. İzmarit yanıkları 15-20 tane gerçekten çok fazla eğer kılıfta ise sıkıntı yok ama orjinal döşemede varsa bir zaman sonra döşemeler canını sıkacak ve değiştirmek istediğinde yine bir ton masraf. Adam şahine kılıf yapıp sunta koymak için bizden 250 TL para almıştı döşeme değişimini siz tahmin edin isterseniz... Kapı kollarıda yine aynı şekilde sıkıntılı iş.

Vites kutusunun o etrafı komple değişiyor sanırım sırf nikelajı yok diye biliyorum. Bizde değişecektik kılıf yıpranmıştı komple değişiyor ustam demişlerdi. Klima şeyine gelince onu açıp baktırmak gerekiyor. Belki oranın ki bozuk belkide bişey falan tıkadı çocuk vs.

Bu şeyleri tamamen yaptırıyım ettiriyim en kötü 1 haftanı sanayide geçirmek demek. Piyasasını bilmiyorum ama 40 bin tl verip daha düzgün bir araba almak sizin için daha iyi olacağı kanaatindeyim.