HodriMeydan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar bildiğiniz üzere niche aslında ingilizceden iyi kazanç veren bir sistemdir ama bende edidiğim tecrübelerle çok iyi tr niche siteler yaptım.

Hiç lafı uzatmadan gelelim detaylara;

Paketler yukarıda görüldüğü gibi ekip yok sadece ben varım herşeye özenle,titizlikle bakıyorum.Ayrıca pakette olmayan birçok özellik daha var...

***PLATİN ayrıca tanıtım yazılarıylada bedava desteklenecek.***

BEN SİZE NE YAPIYORUM?
İstediğiniz paketteki özellikleri belirtilen süreyi aşmadan size anahtar teslim yapıyorum.Ayrıca çok ince ipuçları vererek sitenin devamlılığını sağlamanızda yardımcı oluyorum.Bazı paketlerde yer alan bot sayesinde konularınız güncel kalıyor.

S.S.S
*Paravan blogtan kastın nedir?
Siteyle alakalı olarak kurulacak olan paravan bloga özgün makaleler girilecektir öyle hemen ana siteye atılan konular paravana hemen kopyalanmayacaktır.

*yorum botu da nedir?
Diyelim ki siteyi aldınız siteyi güncel tutmak istiyorsunuz işte bu tam size göre! panelden aktif edin botu sizin istediğiniz yorumlar istediği zaman atsın.

*TBM illa 1 TL mi?
Hayır,ortalama olarak bir fiyat verdim.

*Makaleler her site için ayrı ayrı mı?
evet, her site için ayrı ayrı paketteki makale girlir.

*Sektörü belirleyebiliyormuyuz?
evet.

*Ne kadar kazancağımızı garanti ediyormusun?
tabiki bunu garanti kimse edemez ama özelden bu hakkında görüşebiliriz isteyenlerle.

*Adsense hesabım yok,açacağınız site adsense onaylamada etkili olur mu?
Eğer böyle bir durumunuz varsa hesabın onaylatılması için sitede ekstra işlemler yapılır detaylar pm.

★Yüksek rekabette Kelimesinde Yükselen 1 hafta önce yapılan site öğrenmek isterseniz ilgili referans için pm.

İletişim ; Sadece PM (r10 Dışı iş yapılmaz)
Ödeme yolları , Garanti bankası

konuyu süsleyip püsleyemedim idare edin
hocam detaylı olarak pm atabilirmisiniz