Bir avrupa üstümüze geldi de elleri boş döndü, küçücük İsrail sana savaş mı açacak onlar ancak masumları öldürürler ve sevinirler. En büyük farkımız biz kanımızın son damlasına kadar direniriz ölmek için çarpışırız peki onlar bunu göze alabilir mi. Savaşı kimse istemez ancak savaş kaçınılmaz olduğunda zincirle kaçmaması için bağlanan askerlere özenmeyin.

Her şey bir kenara İsrail zaten şuan ne yapmaya çalışıyor orta doğuda kendini sağlama almak için Filistini def etmeye çabalıyor, ne zamana sürecek sizce bu zalimlik bu güç? Tarihte hep önce zalimler hükümdarlık yapmıştır daha sonra Allah yardım ederek has kullanırını sevindirmiş ve galip çıkarmıştır. Bunlardan bi haber olanların şuan ki gidişata bakarak çekinmeleri korkmaları ve neyi savunacaklarına karar verememeleri normaldir.

İman gücünü hafife almamak gerek, dalga geçenler olduğu için yazıyorum. Çünkü iman edenin arkasında Allah olur. Allah istese sanki o bombaları bulundukları yerde patlatamaz. Ancak Allah rahmet sahibidir ve kullarına süre tanıyor ayrıca hepimiz sınanıyoruz, eskisi gibi bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyen kaldı mı? Çok nadiren işte amaçta bu, tarafını seçeceksin gösteri ondan sonra başlayacak. Siz sanıyorsunuz savaşlarda sadece silahlar konuşuyor insan göremediği şeyi nereden bilecek. Atatürk'e zaten emri veren Allah olmasaydı o kudreti veren Allah olmasaydı o kadar düşmanla nasıl baş edecektik. Şimdiki zamana aklınız basıyor ama ne hikmet bunları anlayamıyorsunuz. Allah'a inanan bir insanın korkusu olmaz sadece Allah'tan korkar ve Allah'a güvenir silaha değil.