EcLeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşımda da var buna benzer bir şey, çocukken bindiğimiz bisikletler bildğiniz demir yığınımıymış O bisiklete binince anladım.
İlk etapta çok saçma geliyordu bisikletlere o kadar para vermek falan ama aldığınız keyif gerçekten mükemmel

Hayırlı olsun güle güle kullan.
Allah kaza bela vermesin.
Evet bunlar alüminyum kadro olduğu için hafif parçaları da bir o kadar hafif. Bisiklette bir adım hafiflik çok önemli. Çünkü çekişi falan bayağı zorluyor şuan ki kilosu 12-13 kg falan olması lazım.

Ahlatli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayirli olsun güle güle kullan yani içim gitti :S
Teşekkürler.

delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilk okumaya başladığımda telefon sandım

Jameika adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sevgilim olsa bu kadar fotoğrafını çekmezdim , Lastiğini keserim bi tur virsene.
Eyvallah.

sinanksk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok güzelmiş dostum güle güle sür
Teşekkürler.

Exwore adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaç yaşındasın dostum?
Ne için önemli hocam?

GuNGoRv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Squirtle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnanırmısın canım 1 haftadır böyle bir bisiklet çekiyor netten fiyatlarına bakıyorum
vericeğim parayı düşünüyorum ileride pişman olurmuyum diyorum ya çalınırsa diyorum (oturduğumuz mahalle pek tekin değil ) ama inşallah bende 1 ay'a kalmaz allah nasip ederse alıcam böyle bir bisiklet
Arkadaşlar bizim pedal grubumuz var ve kendileri yıllardır aktif olan bir pedal grubudur. Akabinde kurucusu ve yöneticisiyim. En düşük yaş 18 yaş en yüksek yaş 55-60 yaş grubumuzda. Akabinde günlük ve haftalık yaptığımız kmler ve performans turlarına katılmanızı ve o anki sürüşleri görmenizi çok isterim doğrusu.

Bizim için bisiklet yaşam tarzı, hastayız. Bisiklete binen çocuk değildir emin olun, biz profesyonel kısmıyla ilgileniyoruz bu meretin.
Biz sadece formalanma aşamasında 5-6 bin lira para verdik formalandırdık grubumuzu şimdi sırada tescilenme aşamasında bunun içinde sizlerden yardım isteyeceğim yakın zamanda. Teşekkürler.