Merhaba arkadaşlar,

2 ay kadar önce Corvet adlı üyeye tasarım & giydirme işi verilmişti.

Tasarım ( Arayüz ) yapılmış fakat, giydirme işlemi yapılamamıştır firma tarafından.

1.100 TL ödeme yapılmış, 500 TL geri ödeme talep edilmişti işin tamamı yapılmadığından. Firma bunu kabul etti, Temmuz 22'de ödemeyi yapacağını söyledi.

Şuan firmaya ait bilgiler internet sitesinde yer alıyor. Ayrıca, tasarımcı arkadaşında cep no ve ödeme yapıldığı hesap bilgileri var. ( Ödeme kişinin hesabına değil, eşinin hesabına yapılmıştı.)

Dün gün boyu haber bekledim, mesaj attım - mail attım birkaç defa. Tek dönüş, "Gün içerisinde döneceğim müsait değilim" diye bir mesaj olmuştur.

Arkadaşın rahatsızlığından ötürü, hem tasarım işi safhasında - hemde geri ödeme için kendi seçtiği tarihe kadar hiçbir şekilde üsteleme olmamış - söz verdiği tarih beklenmiştir.

Şu aşamada, telefonu kapalı - maillere dönüş yok.

Sizce ne yapmalıyım arkadaşlar ? Ayrıca bu firma ile iş yapan arkadaşların başına böyle birşey geldi mi diye merak ediyorum ?

Not: Bu konu sadece bilgi edinmek için açıldı. Duruma göre, şayet maduriyetim devam eder ve firmadan dönüş olmazsa yeni bir konu açılacak ve hukuki yollardan hakkımı aramaya çalışacağım.
Not 2 : Corvet nickli üyelik durdurulmuştur. Bunun sebebini bilen var mı ?