Bu mereti sadece Filistin'e mermi atıyor diye değil, yahudi veya hristiyan malı diye değil, zararlı olduğu için içmemek lazım zaten.. Cola Turka'yı bu kadar savunun desek TÜRK malı olduğu için bile savunmayacak insanlar çok memlekette. Elin yahudisi veya hristiyanından sizene? Avukatlık yapmak isteyen okulunu okusun Coca Cola avukatı olsun
Bir füzenin üzerindeki Coca Cola imzası
çünkü Filistin'e direkt yardım gönderilemiyor. Önce İsrail'e ordan da Filistin'e geçiş sağlanıyor, ticaret arttı safsataları da bundan ibaret. (bkz: mavi marmara)
Arkadaşlar biz neden eli adamının malını savunalım.Bakın kendim için konuşuyorum.Bir şeyi isyan,boykot ediyorsanız tam edin yarım yamalak değil.Aynı adamların kolasını patlatıp meyvelerini,etini yerken bir de burda laf yapıp komik duruma düşüyorsunuz.Türkiyede artık üretim çok az.Artık bile bile sırf o ülkeler kazansın diye birileri tüm tükettiklerimizi,kullandıklarımızı onlardan alıyor.Burada ürettirmiyor çünkü güzel ülkemin gelişmesini isteyen yok.
Etinizi,sütünüzü,peynirinizi,meyvenizi kendiniz yetiştirip elde etmiyorsanız hazır alıyorsanız.Şuanda bu konuya yorum yaparken kullandığınız dijital aygıttan,cep telefonuna,müzik dinlediğimiz kulaklık,hoparlör hep onların üretimi.İçinizden duanızı edin,evet elimizden belki şuan için gelen bu Allah'a dua etmekten başka yapabileceğinz yok belki ama bilinçsizce davranışlarda bulunmayın adamlar bir yerleriyle güler.
Biz burada böyle o şu malı isyan edelim,şu şunlara kazandırıyor derken adamlar neyle uğraşıyor kim bilir.Onlarla aramzıdaki fark bu.Herkes kendine düşen görevi yerine getiriyor.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:31:44 -->-> Daha önceki mesaj 13:29:55 --
He adamların işi gücü kalmadı, füzenin üzerine Coca Cola yazacak. Ben de fotoşopla Apollo 13 uzay gemisinin üzerine senin adını yazayım.
Şimdi açtım bir tane daha, soğuk soğuk içiyorum. Yıllardır aynı geyiği yapmaktan bıkmadınız.
Fransa ile sorun olur peugeot arabalarını boykot edersiniz, İsrail ile sorun olur Coca Cola içmeyin dersiniz, şununla sorun olur onun ürününü almayın dersiniz. Bekara karı boşaması kolay. Kola içmeyince, peugeot'a binmeyince savaş bitecek, sıkıntılar yok olacak değil mi? aalksdj her biriniz potansiyel devlet adamısınız, aynen devam.
Adamlar ceplerini doldurup çuvalla para götürsün, sen burada kola geyiğine gir.
+1
O da ayrı muamma.Coca Cola gibi kâr eden bir şirket bomba üzerine firmasının adını yazıp imajını zedeleyecek?Te yarabbim ya