protos78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olur olmaz seyler soylemiyorum, ayrica soylemis olsam bile senin yaptigin terbiyesizligi yapmiyorum. Hala medeni bir insan gibi ozur dileyecegine, laf yetistirme derdindesin. Yani su hareketler 9, hadi bilemedin 13-14 yasindaki insanin yaptiginda hosgorulecek seyler. Yukarisi icin normal degil.
Yahu me özrü bekliyorsun konuya saçma sapan yazan önce sensin, sen herkesten özür dile bende senden dilerim. Cevap yazma peşinde olsaydım her cümlene cevap verirdim ama yarıda kestiğimi farketmemişsin. İnsanları hakir görmeyle hiçbir şey elde edemezsiniz, Allah her insanı yaratmış tasası sana mı düşüyor çok adaletlisin ama ne manidar bir kere bile İsrail'i kınayan sözler çıkmadı ağzından. Diğer kola konusunda da yazmadın sonra bu konuyu fırsat bilip içindekileri kustun. Yazdıklarını dikkatli oku yok her kelimesi sana göre doğru ise bende diyorum ki doğru değil. Seninkiler doğruysa benimkilerde doğru. Sanki ben keyfimden sana cevap vermek için laf yetiştiriyorum vaktimi harcıyorum.

Konuya dal sonra osmanlıdan başla ayasofyadan devam et ırak a gir arabistandan çık inceden laflar sokuştur sonra da yazdıklarım doğru de. Siz kendi fikirlerinizi dayatmak ve pekiştirmek için çaba gösteriyorsunuz öyle olmasaydı hep kilitlenen konularda tartışma çıkan konularda dolaşmazdın.

"Profiline futbolcu resmi koy sonra bana Atatürkçüyüm ağızları yap peh ne güzel. " Bak bundan sonra bende profil resimlerinizle uğraşacağım. Yinede sizin kadar adamı dellendiremem.