Arkadaşımda vardı, Scirocco'yla neredeyse 1 yıl boyunca binen bi insan olarak sana gördüğüm olumlu olumsuz şeyleri söyleyeyim
Çok seri araç, fare gibi ordan oraya seri bi şekilde kaçabiliyorsun, bastımı gidiyor cidden.
Her yerde dikkat çekiyor ilgi odağı bir araç,
Önde oturan 2 kişi için oldukça rahat,
Sıkılmazsınız araçtan, ve araç tabi sağlamsa bu arabaya sonuna kadar güvenebilirsiniz, anlık kaza atlattığımız çok oldu.
Çok benzin yakar, su gibi yakar, hele Sport modda kullanıyım derseniz abovv. kaç kere yolda kalmıştık. Arka koltukta oturanın vay haline, ufacık ve oldukça rahatsız.
Ben bu aracı i30'la falan asla kıyaslamam, bambaşka bi havası ve karizması var, arabaya bindiğinizde o kaliteyi hissediyorsunuz.
Cidden kızlar bu arabayı çok seviyor, cam tavan, çelik jant olay tamamdır, aracın zaten her rengi iyi, duruşu güzel bi kere.

Dışarıda i30'la, Astra ve Scirocco'yu gördüğünüzde hangisi ilginizi çeker ? i30 klasik iyi bir araba olarak görünürken, Scirocco tasarımı ve duruşu ile direk ilgi odağı olur, ama burada önemli nokta arabayı nasıl kullanacağın ve niye alacağın.
Scirocco'yu alan benzin sıkıntısınada katlanmak zorunda Ama o keyif için değer, şahsen benim cebimde param olsa sıfır i30 vs. araba alacağıma 2.el scirocco alırdım.