d4rkpi0n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gittim içeri girdim hemen uyanıklık ettim ön sıralara daldım vs. 2. grupla arabayla yukarı çıktım. Önce tansiyon ölçtüler sonra boy, kilo baktılar kağıda yazdılar. Subay bağırdı işte çıkan solda sıra olacak vs. neyse geçtim sıraya epey arkadayım sıra gitmiyor öndekine sordum gardaş ne sırası diye oda bilmiyorum dedi neyse dedim bekleyelim. Biraz yaklaştım kafayı bir uzattım diş. Aha dedim bu nereden çıktı bilmiyordum ben bunu. Sonra dişe girdik baktı oo çok çarpık seni elememiz gerek dedi itiraz kaşesi vurdu diğer doktorda aynısını dedi.

Uğurlama odasına aldılar bekledik biraz sonra otobüsle kapıya bıraktılar. Velhasılıkelam gidip boşuna para harcadım. Hiç değilse içimde artık şüphe kalmaz.
Dediğim gibi 50 kişilik ya da 30 kişilik bir grup arasından en fazla 4-5 kişi çıkabiliyor. Şahsen biz öyleydik. Ön sağlıkta yarısı eleniyor, sporda birazı eleniyor, sonrasında hakiki sağlık testi ve psikoloji testinde de bir çok kişi eleniyor.

Ön sağlığı geçmeniz diğerlerinde elenmeyeceğiniz anlamına gelmiyordu iyi olmuş ön sağlıkta elenmeniz. Ön sağlıkta elenenler çabucak evine gidiyor, biz ön sağlıktan sonra 2 - 3 saat spor mülakatı için beklemiştik. Akşamüstüydü ordan ayrıldığımızda.