delikurt55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
avukat da resmi belgelerle cevap sunmazsa hakim sadece güler. cok mahkmeye gittim o yüzden biliyorum adliye işlerini. Dilekce sitem bile var. ayrıca altta kactane kaynak belirtitim
O yurt dışında bizim ülkede öyle değil maalesef hakimi bile ayarladıktan sonra bin tane kaynak göstersen ne olur hem gösterdiğin kaynaklar amerika, ingiltere ve fransa kaynaklarıdır muhtemelen

İsrail firmalarının bizim firmalar gibi kıytırık olmadığı kesin.Adamlar paraların aktarımında bile İsviçre bankalarını kullanıyor.Obamanın bile Amerikan malı olduğu halde Apple telefon kullanmadığı bir yerde bana coca cola nın masum olduğunu söyleme.Adamlar 1oo yıllık projeler düşünüyor ilerisi hakkında.Araştırma tezimde Amerikanın bile toprakları altına 100 yıllık su rezerv yaptıgını biliyor musun?
Onlar bizim gibi bu günü düşünmüyor.Serv Anlaşmasını duymuşsundur tarih de.Şu yılda bile o antlaşmanın şartları hala önümüze getiriliyor.Onlar emellerinden asla vazgeçmedi ve geçmiyecek.
http://www.hakikat.com/dergi/108/capa108.html

güzel bir yazı okursun umarım.Başlığa bakıp geçme biz Türkiye'de modadır da.Ondan bu kadar geriyiz zaten