Hocam,
Benim konudan konuya atkladigim yok. Sirf bana cakmak icin sildiginiz yazida hakaret ettiniz, ne domuz eti yemedigim kaldi, ne baska seyler. Yetmedi bu musluman degil vs diye diger insanlari ustume salma girisiminde bulundunuz. Mahalle kahvehanesindeki insan tavirlariyla "sanane profil resmimden" diye seviyesiz konusmaniz iyi bisey degil. Yani konu sizin kola eylemlerini desteklemeniz. Bunun icin bile yapmayin, etmeyin, kendinize guldurmeyin, bizi cumle aleme rezil etmeyin diyoruz. Lafimizi dinlediginiz yok, kendi kafaniza gore hareket ediyorsunuz. Memleket zaten Ataturkculerin devrimlerini takip etseydi, buraya yazmaya bile gerek kalmazdi. Sizin iddia ettiginiz gibi uyarmadiniz diye bisey yok. Hmen hemen her alanda memleketin egitimli kismi digerini uyariyor, uyarilar ciddiye alinmadigi icin yobazlarin pesinden gidildigi icin felaket ustune felaket oluyor. Hala uyanmiyorsunuz. Hala batidan ne ogreneceksiniz ayagindasiniz, bunlar bizi kolelestiriyor ayagindasin. Farkinda bile degilsin, sizi kolelestiren bati degil, aksine Arap kulturune gobekten bagli olman. Bak su konuda bile 6000 tane insani olduren ISID hakkinda bisey demezsen, 300 tane olen Arabin davasini yapiyorsun. O 300 olen arabin davasinida yap, ama akillica yap, boyle kola icmiyorum, protesto ediyorum olayi baslibasina komedi, millete bizi guldurmeyin. Elin medeni ulkeleri bu sekilde tavir koyan insanlari hakli olarak ciddiye bile almaz. Kafa doguda kalirsa, her zaman kole olacaksiniz bu adamlara. Arap tayfa gibi ezileceksiniz. Bak hala yok yakinken uyariyorum, sen hala "Ataturk fotografi koymam, sonuna kadar ataturkcu oldugum anlamina gelmez" diyerek biseyler yazmissin. Senden zaten sonuna kadar Ataturkcu olmani beklemek su asamada imkansiz, ama en azindan su kola rezaletini savunmayacak duruma gelmen lazim. Biraz dusunsen, bana b.k atmak icin zaman harcayagina olayi analiz etsen, hatanin farkina varirsin.
Sen hala domuzda mısın, onları bilinçli olarak yazdım ama sonra size benzememek için geri sildim

. Çünkü sende bazen olur olmaz şeyler söylüyorsun iş sana gelince nasıl oluyor değil mi. Oradan vurmak da tesadüf aklıma geldi yoksa kasıtlı olarak vurgulamak istemedim.
Haklısın tabiki Atatürk bu ülkeye çok şey kattı ama o zamanlar ile bu zamanlar çok farklı. Atatürk tekrar gelse emin ol aynı şeyleri söylemezdi, fazlasını söylerdi ama tekrar yapmazdı. Bak aslında sizin derdizin ortada bizleri uyandırmak istiyorsunuz, olabilir sen bana gördüğünü söylersin bende sana söylerim. Lakin bunu yanlış bir şekilde yapıyorsunuz öyle olmasaydı bugüne kadar başarılı olurdunuz. Aslında ben senin bu konuda ilk mesajını anladım ama dediğim gibi üslubun doğru değil, içine şeker kat acı kat çorbanın tadı kaçıyor. Sende benim mesajlarımı oku bir tane kola içmeyin yazmamışımdır. Kendi ürettiğimiz ürünlerin ön plana çıkması lazım bende konulardan istifade ederek bunları dile getirmeye uğraşıyorum. Benim kafam ne doğuda ne batıda nede geçmişte ileriye bakıyorum.