Bos isler bunlar. Benim dini inanclarimi burada ortaya dokerek, eline bisey gecmez. Benim kim ne oldugumu diger insanlar biliyor zaten. Bu yaptiginda ayrica seviyesizliktir. Umarim davranisslarina ceki duzen verirsin.
Herhangi bir tartismada karsidaki insana degil, goruslerine saldirilir. Bosuna cumle alemi aaa bakin bu musluman degilmis diye ayaklandirmanin ne sana nede diger insanlara faydasi vardir. Sorun zaten sizin kafa yapisindaki insanlarin digerlerini su soyledir, bu boyledir diye ayirmaniz, goruslerine degil, dini, milli vs inanclarina gore kompartimanlara ayirmanizdan kaynaklaniyor.
Kendini aynada görüyorsun sanki.

Sağa sola saldırmak laf atmaktan ziyade aklı selim yaklaşımda bulunabilirsin. Sen şimdi neredesin yurt dışında, orada yaşam standardı daha iyi diye gittin sanırım. İnsanlarıda teşvik ediyorsun ilgili konularda, bazen denk geliyorum. Eee memleketi kurtarmak sanamı kaldı, ölünün arkasından konuşmak sana mı kaldı. Bize akıl vermek sana mı kaldı. Neden diğer arkadaşlarla sürtüşmemiz olmuyor? Çünkü konuya dalıp içindekileri kusmak yerine millete laf yetiştirmek yerine sadece kendi düşüncelerini yazıyorlar. Ha yine ağır konuşanlar oluyor ama onlar bile senin kadar bencilce davranmıyorlar.
Bir arkadaşta şehidimizden bahsetmiş, maşallah bu tarz konulardan hiç eksik olmuyorlar! Millete laf yetiştirmek yerine siz açın o halde istediğiniz konuyu. Yalan değil ben açacaktım şehit haberini paylaşmak için tartışma çıkar mı çıkmaz mı derken açmamaya karar verdim. Her konuda nedir arkadaş bu insanları bir araplaştırdınız gidiyor. Türkmüş oymuş şuymuş geçin insan olarak bakın önce herkese. Arap arap diyorsunuz batıya toz kondurmuyorsunuz. Gören de sanacak dünyadaki bütün pislikler bütün adilikler bütün cehaleti araplar icat etti. Biraz sukunet yahu.