Ne var o yazimda? Onceki yazini niye sildin? Utanmadan hakaret ettin, ozur dilemen gerekirken hala biseyler yazma derdindesin....
Anlatayim ogren. Birincisi ne Israil nede Araplar benim umrumda degil. Beni sadece benim ulkemin cikari ilgilendiriyor. Mavi marmara olayindada bizimkiler bastan sona hakli. Ama senin kafan ya hep israil haklidir, ya hep araplar haklidir mantalistesinde calistigin icin olayi anlamakta zorluk cekiyor.
Benim memleketimden bir kisi olecegine, binlerce israilli yada arap olsun, umrumda degil. Ama bir olaya yaklasirken, akilla yaklasmak lazim. Sizin gibi daha Israil-Filistin olayinin ne oldugunu bile anlamadan, Kola icmeyin, eylem yapalim falan demek tamamen zavalliliktir, adami kendine guldurursun. Bak ben mavi marmara olayinda ne dedim, "Asimin nesli gereken cevabi kesinlikle verecektir. Korsanlik, sivilleri oldurmek insanlik sucudur. Bunun cezasinida vermek gerekir." Ne oldu sonuc, bizim padisah balon cikti. Sizin padisahiniza guvendim, Davosta atip tutuyordu, bisey yapacak sandim, adam Araplardan tirsak cikti, ben ne yapayim?