Noventa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Artık şirketler için yahudi malı ingiliz malı demek yanlış.
Hisse olayı var sonuç olarak ve Yahudiler dünya markalarının büyük bir çoğunluğunda hisse sahibi hem de yüksek oranda.

Ayrıca ben İsraillilerden bahsetmiyorum. Yahudilerden bahsediyorum direkt olarak. İsrail vatandaşı olmayan fakat finans konusunda üst düzey Yahudiler var biraz araştırırsanız görebilirsiniz.
Şirketler artık hissedarlara bölünmüş vaziyette. Şuanda dünya üzerindeki tüm firmaların neredeyse tamamında yahudi iş adamlarının parası yatıyor. Sadece marka üzerinden değerlendirme yapmak çok anlamsız kalıyor haliyle.

cPanels adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
http://ekonomi.haberturk.com/is-yasa...llarina-boykot

Bu haber yeterlimi siz halen boykot etmeyelim diyorsunuz. Amerikan malıda olsada boykot ediceksiniz ikiside aynı millet zaten Amerikan ekonomisi etkilenirse İsrail'in ki zaten çöker..
Şahsen boykot etmeyelim demiyorum, edilecekse daha farklı yolları olmalı. Sen, menşeî İsrail olan firmaların, markaların vs. ürünlerini ülkene sokuyorsun ithal ediyorsun, sonra boykot edelim diyorsun? Ne anladım ben bu boykot işinden. Boykot edeceksin madem, ithalata izin verme. O ülkenin malları girmesin sınırdan içeriye. Boykot o zaman boykot olmaz mı? İthalata izin verip, ülken içinde şu malı alma boykot et demek, ülke ekonomisini etkiler, onları değil. Ayrıca kolayla ilgili söylenmeyen tek bir şey kalmadı. İsrail, Coca Cola firmasından ibaret değil onu da geçtim Coca Cola İsrail'den ibaret değil. Herşey hisseye, hissedarlara bakıyor.