Türkiye İsrail'e boykot uygulasın. Yahudi mallarını almasın. Evet bugünden sonra dediklerimi yapsın. 1 ay sonra Türkiye'nin ekonomisi çökmezse ben de adam değilim.
Şu an yahudilerin büyük çoğunluğu ülkede cirit atıyor. Binlerce fabrika var yahudi malı. Tüm bu fabrikalar kapansın. Evet hadi kapatın. Sonra yüzbinlerce işsiz oluşsun. Hatta milyonlarca. Daha şimdiden 6-7 milyon işsizin var, sen bunu 20 milyon işsize mi çevirmek istiyorsun. Git çevir kardeşim istediğin gibi çevir.
Şu an ekonomiyi yahudilerin elinden kurtarmanın tek yolu var o da devletçilik ilkesinin zamanında uygulandığı gibi aynen uygulanması. Bırak özelleşmeyi filan, aç devlet olarak tüm Yahudi fabrikaları gibi fabrika. Çalıştır işçini. 2-3 yıl sonra da Yahudi fabrikaları çöksün sen de kendi yerli malını dünyaya servis et. Bu kadar basit. Liberalizm ile şu an Yahudilere hiçbir şey yapamazsınız.
fazlasıyla abartmışsınız.. ne alıyoruz ki İsrail malı olarak hemen çökelim?
5 milyar dolarlık ticaretin hepsi ya ilaç ya savunma malzemesi.. 5 milyar dolar bir hiçtir bir devlet için..
Yahudi başka şirketler var istihdam sağlıyor diyorsanız da yok.. ben daha İsrail malı olan ürün görmedim.. Hepsi ya Hollanda ya İngiltere, Almanya, İsviçre, Amerika şirketi.. boykot ürünlerinin de çoğuna bakınca Yahudi ortak görünmüyor..
Nasıl çökecez?