Merhaba Arkadaşlar,

Son zamanlarda projelendirmek için bir kaç domain aldim ama vakit bulup projelendiremedim. Domainlerin çoğu 3-5 aylıktır ve hiç bir banı yoktur. Domainler için istediğim fiyatlar xx ile xxx arasıdır. Tekliflerinizi bekliyorum. İletişim bilgilerim imzamda mevcuttur.

Tüm Domainler Aşağıdadır
-----------------------------------------------------------------------
Pitost.com : Yeni ürün olan pizza tost. Net uzantısı da bende'dir.
Realig.com : Gerçek Lig anlamına gelmektedir. İsteyene spor sitesi ile birlikte satılabilir.
Modarz.com : Moda Arz Arz Ne demek? E Ticaret ve blog için oldukça iyi bir domaindir. Marka olmaya musaittir.
Modarank.com : Moda Rank, Rank Ne demek ? Çok güzel ve akılda kalıcı bir domaindir. Tam e ticaret için bir domaindir.
TROtel.ru Yandex aranma haçmi yüksektir. Rusça bir site kurulursa iyi gelir elde edilir.
Otelleri.ru Tam projelik ve sub domainlik bir alan adıdır.
Kredip.com Kredi sitesi için uygun bir sitedir. Adsense tık ücreti oldukça fazladır. Kredi kelimesin'de iyi yerlere gelebilir.
Kredikarti.mobi Tam keyworld bir domaindir. Özellikle günümüzde kredi kartları mobil'e dönerken 2 yıllık bir domain ile güzel işler yapılabilir. Adsense'den çok kazandıracak bir domain olup Google Rehber'e kayıtlıdır.
Sonuclarin.com Milli Piyango Sonuçların, Şans Topu Sonuçların, Süper Loto Sonuçların, Sınav Sonuçların gibi bir çok sub domain oluşturulabilir. Sadece milli piyango bile 7-10 milyon aranma hacmine sahiptir.