Bizden neden mi böyle mucit çıkmıyor ?

Huyumuzda , ruhumuzda var hazırcılık adam bilgisayar yapsın biz tamirini nasıl yaparız diye düşünelim adam araba yapsın biz tamirini nasıl yapalım diye düşünelim adam oyun çıkarsın biz hilesini nasıl çıkaralım diye düşünelim.

Televizyonlarda oynayan programlar bile bize ait değil parası neyse basıp alınmış gelip burda bize izletiliyor mesela survivor , o ses türkiye saymakla bitmez üretken değiliz.

Söz meclisten dışarı düşünemeyen başkasının aklıyla hareket eden çok insan var ülkemizde israil nerde desen çoğu haritada yerini bile bilmez.Aslında saf ve temiziz birazda bilgisiziz.

Ha birde şu varki boykot böyle yapılmaz o mal (hangi ülkenin olduğu hiç farketmez) artık ülkemize girmiş parası vs hesaplaşılmış biz o ürünü almayarak bindiğimiz dalı keserek kendi ülkemizin ekonomisine darbe vurmuş oluruz bunuda birilerine anlatmak lazım.