Merhaba arkadaşlar, Seo ile pek ilgilenmeyen biri olarak zamanımı Seo'ya ayırarak geçirmeye karar verdim, Öncelikle Sorularıma değerli önerilerinizle cevap verebilirseniz çok sevinirim.

2 sitem var, birbirine bağlantılı tanıtım yazısı şeklinde makalelerim var, 2'sitede birbiriyle benzeşiyor bu siteler, bu sitelerden birbirlerine link vermek istiyorum doğru olurmu ve bana nasıl tam olarak link vermem gerektiğini söylerseniz iyi olur
<a href=”http://www.siteadi.com.com” rel=”dofollow”>Siteadi</a>
Tittle vermemize gerek yok mu, yoksa bu şekilde'mi ?

bir sitem'de google'dan günlük 5-10 k hit gelirken şimdi tamamen facebook sayfam üzerinden hit'ler geliyor, diyelim sitem siteadi.com site adı'da önceden ilk sıralardayken şimdi yok oldu ama title keywords değişikliği yaptım. bundan kaynaklı olabilirmi ama bazı kelimelerde ilk sayfalarda.

Sitemap'ı her yeni bişey eklediğimde webmastertools'da tekrar göndermeme gerek yok demi ?

linkwheel diye bir olay duydum bununla ilgili kısa ve yapmam gereken olaylar nelerdir, Toplist'lere sitemi eklemelimiyim, Her iki sosyal medya için bütün sosyal medya hesapları oluşturmalımıyım, İlginize teşekkür ederim.