Arkadaşlar Wp tabanlı sitem 5 aydır olağan şekilde yayınını sürdürüyordu Hiç bir sıkıntı yokken Birisi tarafından indexlerim Wm Toolsdan Kaldırılıyor.Hemen Hemen her gece saat 22:00 - 23:45 Aralığında Wm Tools > Google Dizini > URL'ler Kaldır > Başkaları Tarafından Url Kaldırma İsteği olduğu söyleniyor 3 gündür siliniyor ve tekrar tanıtıyorum.Bugün Tam silinen indexlerim beklemdeyken yakaladım az önce ve iptal ettim zaman kaybı yaşamadan.

Arkadaşlar bunun sebebi ne olabilir?
Google hesap şifremi kimse bilmez bilse bile daha değerli siteler aynı hesapta barınıyor ve sadece tek bir sitem için dediğim olay söz konusu diğer sitelerde sıkıntı yok Yöneticiler veya yetkilendirme yaptıgım hiç kimse yok...

Gerçekten hiç akıl sır erdiremedim.Ben Kaldırmıyorum,Hesap Şifrem Kimsede yok ve Yetkilendirdiğim veya site yöneticisi olarak kimseyi işaretlemedim ama genede Başkaları Tarafından Url Kaldırma İsteiği Oluşturuluyor.Manuel İşlemlerde mesaj yok.4 gündür aralıksız her gece tekrar lanıyor sadece ayın 19 unda olmadı.ayın 20 si ve bugün ayın 21iğ gene tekrarlandı.

Sorunu çözebilen veya böyle bir sıkıntıyı daha önceden yaşamış birisi varmı?