Bilip bilmeden konuşuyorsunuz, o haber defalarca hem hazırlayanlar (zaman) hem de ihh tarafından yalanlandı. İHH'nın yardımlarından rahatsız olan kesim, mit tırlarını ihh tırı olarak gösterdi ve iftirayı yapıştırdı. Kaynağını araştırmadan yaptığınız bu paylaşımla iftiraya siz de ortak oluyorsunuz.
Yetimin adı soyadı, resmi ve tüm bilgileri sizinle paylaşılıyor diyorum halen pervasızca iftira atıyorsunuz. Siz kapı kapı dolaşın istediğinizi yapın. Neden insanlara ceplerini çalışıyor diye iftira atıyorsunuz? Denir Feneri ile ihh'nın ne ilgisi var?
İHH'nın bir tiyatro ekibi var, herhalde yetim yerine size onların bilgileri ve resimleri gönderiliyor, sonra yetimi ziyaret ederseniz alel acele yıkık dökük bir ev kiralanıyor, muhtaç bir anne ve çocuklar bulunuyor, makyajlanıyor. Mektup yazarsanız aynı ekip senaryo yazıyor. Komik oluyorsunuz...
Yukarıdaki yazdıklarım sizin için de geçerli.
Beyler yaptığınız çok yanlış. Bir yardım kampanyasını delilsiz, kanunsuz tamamen iftiralarla kötülemeye çalışıyorsunuz. IHH'yı yada farklı bir yardım kuruluşuna yardım etmeniz için kimse sizi zorlamıyor. Fakat bu tanımadığınız insanlarla ilgili şuursuzca atıp tutma hakkını vermez.
Bu medya iftiralarının sebebi gayet açık. Dernek Filistin'e mavi marmara gemisiyle sahip çıkmaya çalışınca, israil en iyi bildiği işi yaparak medya kuruluşlarıyla terörist damgası vurulmasına çalıştı.
Zahmet edip şu videoyu izlerseniz İHH Başkanının olayla ilgili değerlendirmesini görebilirsiniz.
http://www.youtube.com/watch?v=n07U_UL5QMk