Merhaba arkadaşlar
Öncelikle konuya araç motorundan anlayan ve Porsche Cayenne kullanmış arkadaşları davet ediyorum. Bilgisi olmayan arkadaşlar konuya karışmazsa sevinirim.
Cayanne 3.2i Triptonic S mevcut. Kronik arızaları nedeniyle aldığım yere geri iadesini edeceğim. Performans olarak pek beni hoşnut etmedi. Gerek torkunun düşüklüğü gerekse yaktığı yakıtın hakkını vermemesi gözümden düşürdü aracı.
Fakat 4.5 S modeli 340 Beygir. 3.2 S 19 litre yakıyorken 4.5S 20-21 litre yakıyor fabrika verilerinde.Torku daha fazla beygir gücü de öyle.
4.5s için neler düşünüyorsunuz? Tecrübe edinmiş arkadaşlar var mı? Bu aracın LPG uyumu iyi diye duydum. LPG de Türkiye standartlarında normal kullanımda ne kadar yakıyor bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi?
Merhaba hocam benimde Hummer Jeep'im var Hummer H3. Türkiye'de almaya kalksam 300 bin liradan aşagı değil Irak vatandaşı olduğum için Kuzey Irak'ta 19 bin dolara aldım çifte vatandaşım yani.. Araç 6,200 motor aracı 6 ay Türkiye'de kullanıyorum 6 aydan sonra Irak sınırına bir giriş çıkış yapıyorum tekrar Türkiye'de 6 ay kullanabilme olanagım oluyor. Türkiye'de litresi 5 tl ve bu kadar büyük motorlu bir araç için gerçekten eziyet oluyor aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum ama tüp falan çare değil böyle büyük motorlu araçlar için etki etmiyor boşuna takma derim.. r10 da aracı alırken konu açmıştım ama konu içerisinde bayagı bayagı bir tartışma yaşanıldığı için konum silindi

r10 dışında bütün forumlara yayıldı konum Donanım Haber'den inceleyebilirsiniz :
http://forum.donanimhaber.com/m_92765097/mpage_0/tm.htm