Merhabalar Arkadaşlar !

Yeni ve faydalı olabileceğini düşündüğüm bir paylaşım ile karşınızdayım.Bu konumuzda kendine kategori bulamayan,çizgifilm yükleyip para kazanmak isteyen,telif,bloke vs riskinin minimum olmasını isteyen kişilere samimi olarak söylüyorum altın bilgiler sunuyorum.

Şimdi öncelikle Nasıl Kanal Oluştururum,Nasıl Kanal Açarım ?

Arkadaşlar ben direkt olarak size nasıl kanal açtığımı söylüyorum.Amazondan sanal sunucu aldım bedavaya.( Amazon Bedava VDS Almak İçin BURAYA TIKLAYIN !)Sonra oradan kendime bir vds oluşturuyorum.Bu vds haliyle daha önce hiçbiryerde kullanılmamış tertemiz bir ip ye de sahip,lokasyona da.Bu vds yi açtıktan sonra gmail kayıt olup kanalı açıyorum.Doğrulamayı ise 3cx ile yapıyorum.Arkadaşlar burada şuna dikkat edin.Kesinlikle aldığınız 3cx numaralarını silmeyin.Yarın birgün başka makineden girince doğrulama filan ister rahatlıkla yapabilirsiniz böylece. (3cx Tel No Alımı ve Kanal Doğrulama İçin BURAYA TIKLAYIN !)

Hangi Çizgi Filmi Yükleyeceğimi Nereden Bulacağım ?

Arkadaşlar burada biraz denem yanılma yapacaksınız.Açın kendinize bir test kanal.Sonra aşağıdaki kanallarda olan çizgifilmleri bulup kanalınıza yükleyin.Test kanalınızda 1 hafta veya isterseniz daha fazlada bekletin.Baktınız sorun yok prblem yok başlayın o çizgifilme kasmaya.Bu arada kanalınızın logo,banner vs yapmanız baya faydalı onu da mutlaka yapın.

Çizgifilm kanalları
TRT Çocuk
YumurcakTV
Minika Çocuk
Cartoon Network
Minika Go
Planet Çocuk
Karamal TV

Arkadaşlar bu kanallarda çizgifilmler size yeter de artar bile.Eğer yetmez derseniz Google'dan tüm dünyadaki çizgifilm kanallarını aratabilirsiniz.Sitelerine girip hangi çizgifilmler olduğuna bakabilirsiniz.Sırasıyla kanalınızda deneyin hangisi telifli,dünya engelli,çok riskli vs diye.KEndinize güzel bir liste oluşturun ve sonrasın kanalları açın ve kasın.

Bir de yapmam gereken önemli bir uyarı var.Arkadaşlar türk kanalları olsun veya başka dil kanallar olsun bu çizgifilmlerin mutlaka ingilizce hali de vardır.Benim size tavsiyem sadece ingilizce çalışmanızdır.Türkçe çizgifilm vey abşka bir dilde atmayın.Mesela türkçe bir çzigifilm buldunuz sorun çıkartmıyor gayet güzel.Bu çizgifilm mutlaka ingilizce de yayın yapmıştır.Onu bulup onu yükleyin.Yani tamamen İngilizce çalışın derim.

İyi de yüzlerce çizgifilm var hepsini Nasıl Deneyeceğiz ?

Arkadaşlar benim size tavsiyem vaktinizin çok gitmemesi açısından çok büyük popülerliği olanları denemeyin.Çünkü onlar büyük ihtimalle sorun çıkartır.Siz daha az izlenenleri yükleyin.Daha fazla bulma şansınız olacak ve vaktiniz daha az gidecektir.Çünkü hedefe kitli çalışmış olacaksınız.

Partnerler Sürekli Bloke Atıyor Çizgifilm Kanallarına Bunu Napıcaz ?

Arkadaşlar bloke riskini tamamen ortadan kaldırmak şuanlık mümkün değil.Ancak bu riski %10 lara kadar düşürmek mümkün.Bunun da taktiği şu.Sadece 1 kanal ile çalışmayın.Birden çok kanal açıp çalışın.Bir de kanallarınızın aylık kazancının 4,5 haneli olmamasına dikkat edin.2,3 haneli olması iyidir.Çünkü dikkat çekmezsiniz.Bir de telifsiz çizgifilmler yüklediğiniz için riski hepten düşürmüş olursunuz.Ben bu şekilde çalışıyorum daha 1 kere bile bir partnerde paramın kaldığına şahit olmadım(Nazar değmez inş ) Hepsini tam zamanında aldım ödemesini.

Aklıma ek birşeyler gelirse ekleyeceğim,soru sormak isterseniz veya aklınıza takılan birşey olursa konu altından belirtebilirsiniz.

KAYNAK !