Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle belirtmeliyim ki konu bana ait değildir.Forumlarda gezerken denk gelmiştir ve r10 da aramada bulamadım umarım kimsenin konusunu çalmış gözükmem.Daha önce açıldıysa affedin.Konuyu açan arkadaş ödemesinin fotoğrafını koymuş ben şuan deniyorum denemek isteyen olursa diye paylaşmak istedim.5000 Dk için 7$ almış kendisi ve şuan sistem kendini yenilediği için 5$ veriyormuş.
Yapacağınız tek şey üye olduktan sonra sitenin alt kısmındaki 'Free Download' yazan yerden surf programını indirmeniz ve çalıştırmanız..
Program Hitleap mantığıyla çalışıyor isterseniz kazandığınız dakikaları sitenizi ekleyerek hit olarak kullanabilirsiniz.
Pc de herhangi bir sorun yaşamadım şuana kadar. Refimden üye olursanız çok Sevinirim Arkadaşlar.Okuduğum yorumlarda bazı arkadaşlarda hata veriyormuş galiba Windows 8.1 Pro var bende 350 dk'dır çalışıyor sorun yok.
Kayıt Olmak İçin
TIKLAYIN
Refsiz
Link
UZUN ZAMANDIR PROGRAMLA İLGİLENEMEDİM VE SONUNDA SABIRLA 5000 DK OLDU ÖDEME TALEP ETTİKTEK 3 GÜN SONRA PARA GELDİ 5$ DEĞER Mİ DEĞMEZ Mİ SİZE KALMIŞ PAYLAŞMAK İSTEDİM ...
SİTE ARTIK ÖDEME YAPMIYOR GİBİ ÖDEME KISMINDA YER ALAN YENİ RESİM