Alıntı
Will Reynolds, Youre so much more than an SEO konulu sunumuna kullanıcı hislerinin ve deneyimin her zaman büyük bir SEO projesinden daha önemli olduğunu söylerek başladı. Her SEO çalışmasında söylenen şeylerin ( 10 adet linke ihtiyacımız var , içerik kraldır , blogumuza ayda 10 içerik girmemiz gerek v.b ) her zaman çalışmayacağını ve SEOdan daha önemli şeylerin var olduğunu anlamaya çalışmamız gerektiğini belirtti.SEO çalışmalarında sürekli link kazanmak ve ya üst sıralarda çıkmak istemek yerine , sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanıp örneğin bir tweet ile müşteri kazanıp daha sonra yaptığınız bu çalışmalardan dolayı sizi konuşan insanlardan link kazanabilirsiniz kuralını bizlerle paylaştı.Googlein paid linkleri kabul ettiğini ve etkisinin olduğunu söyledi.Bununla ilgili The $10,000 Paid Content + Paid Linking Test that is 100% Google Safe sunumunu paylaştı.SEOnun her zaman markalar için son adım olarak uygulandığını ve hiçbir şey yürümediği zaman SEOya başvurduklarını ama SEOnun ilk adım olması gerektiğini belirtti
Az önce Aykut Aslantaş'ın yazısını okuyordum konuyu görünce paylaşayım dedim.
Kaynak:
http://www.aykutaslantas.com/mozcon-...rilen-araclar/