bu satış konusunda sana zararı olan ne onu anlamadım? senin cebinden para çıkmıyor, sadece klavye başında boş boş yazılar yazıp vakit öldürüyorsun, burada vakit harcayacağına git sitelerinle uğraş, para kazan ki başkasının projelerinde ve parasında gözün olmasın! bu domain kalite alsın uğraşsın para kazansın, herkeste akıl mantık zeka var, cebinde de parası varsa gelir satın alır yükseltir para kazanır, ben zorla kimseye site satmıyorum, gayet şeffaf bir şekilde de yazdım bütün doğruları, lütfen benim konuma yorum yazma git sitelerinle uğraş sen. rahatsız etme beni ve diğer forumdaki insanları, muhatabım değilsin!
Öncelikle seni rahatsız etme taciz etme gibi bir davam yok sadece akla ve mantığa ters geldi yazdım bu seni yerden yere vurmak değil ki çok iyi işlerde yapmışsındır yapacaksındır da sana kötüsün demedik sadece bu konu mantığa ters dedik ama öyle gocundun ki hakarete yakın kelimeler kullanıyorsun artı şu r10 da onca yazım var bir ALLAHın kuluna nerde baltalama yapmışsın bir tane konu göster
abimsin derim hadi herşeyi geçtim kendi namına değil tüm form insanlarını olaya katmışsınya olayda son nokta, neyse gözüm yolun açık olsun alanda satan da hayrını görsün.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:53:40 -->-> Daha önceki mesaj 00:52:12 --
Bold ile yaptigim sey sacmaligin otesinde bir sey... Arkadas ne sormus sen neler anlatmaya calismissin...
Herhangi bir kelimede ilk sayfada degil site diyor arkadas sen ise israil filistin sili falan filan diyorsun.
Avukata gerek yok arkadaş kendisi yazabiliyor.