Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 21-07-2014, 00:31:11
MiraTechAI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)  

Alıntı:
kozmopolis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kardeş friv yaz google a 3. sıradaki siteyi ben sattım (.tr uzantılı olan) 3 ay önce ki sattığımda 2. sırada idi. ayrıca friv oyun ve friv oyunları kelimelerinde 1. sırada idi. senin gibi oturup herkesin konusuna boş boş yorum yazmıyoruz burada gece gündüz emek verip çalışıyoruz! işten anlamayan birisi olsak bu başarıyı elde edemem. şimdi al sana kanıt boş boş konuşma! sizin gibi işi bilmeyenler herkesin kazandığı parayı konuşur ve başkalarının başarılarına gölge düşürmek için herşeyi yapar! neyse sana ayıracak vaktim yok, hadi git biraz emek harca çalış da para kazan biraz, senin boş vaktin çok ama benim yok sana ayıracak kadar.!

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:44:57 -->-> Daha önceki mesaj 22:41:56 --

evet hakan bulgurlu ismindeki arkadaştan r10 üye adı truckgames diye hatırlıyorum yanlışım da olabilir çok merak ediyorsan kendisine ulaş sor 2.5k sadece domain için ücret ödedim. merakını gidermişsin sanırım. işine geliyorsa cebinde paran varsa gel al, yoksa alacak kişilerinde kafasını karıştırmayın lütfen! bu kelimede çok site yapıp sattım, birçok arkadaş biliyor.
cebimde param varda denize atacak kadar çok değil