Ürünün yurt dışı kayıtlı olduğunu söyledikten sonra üzerinde bayağı bir konuşma yapılmıştır ve kabul edilmiştir. Kendisi ürünü aldıktan sonra telefoncuya götürceğini söylemiştir. Bende isteksiz olsamda kabul ettim çünkü fiyatı düşük söylüyorlar. cihazın kasasında soyulma haricinde hiçbir sorun olmadığını belirttim bunun dışında telefon hoşuma gitmedi veya buna benzer bahaneler ile bana yazmayın dedim. Ürünü alırsınız yazılımını incelersiniz kamerasına bakarsınız tüm fonksiyonlarını incelersiniz sorun yoksa beğenmedim gibi bir şey söyleme hakkı doğamaz.
Cihaz benim para da sizin işinize gelmezse ticaret yapmayız/yapmıyoruz. İyi forumlar
Beğenmemek gayet tabii bir hakkım ve bunu kabul etmeniz gerekirdi etmediniz canınız sağolsun. 2.El ürün satıp çizikler var puanlaması 10 üzerinden 7 diyorsunuz bu göreceli bir ifadedir yaptığınız şeye "kakalamak" denilebilir sonra zira ürünü satıp hiçbirşekilde iade kabul etmem paramı 3 saat içinde yatırmanız gerekir beğenmedim falan yok kabul ediyormusunuz gibi sorulara cevap isteyerek kimseyi mağdur edemeniz gerekmez size göre görüntü kirliliği oluşturmayabilir fakat benim için içime hiç sinmeyeceği düzeyde çirkin görünüyor olabilir 2.el ürün satarken bunları dikkate almanız gerekir.