Cinan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
www.kraloyuns.net olarak biz de neden 6 da dolaşıyoruz diyorduk hep abisi .com yüzündemiş meğer
.net sizin yani okey hep merak ettim düşünce alayım yönlendireyim die ama olmadı. hayal oyun vs ye geçtiniz snra başka bir script

GuNGoRv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka site var, keyw site var arkadaşta bu şekilde yapmış kral oyun kelimesinde iyi hit olduğu için benzer kelime ile yola çıkmış. Domainde kelimenin geçmesi google gözünde + gibi vs vs Bu zamanda oyun sektöründe marka olmak inan adidasla rekabete girmekten daha zordur
katılıyorum hocam aynen

Mearic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir ara senin siteyle yarışıyorduk hocam. Sonra sen kayboldun ben kaldım oralarda. İlk sayfaya kadar geldim. Ama sonradan insan kasıp kasmayacağına pişman oluyor. Hit yok artık o kelimede. Harcı borcunu kurtarmıyor dedikleri hesap bu
işte o uçuştan sonra birdaha toplayamadık hocam

aLKaDraZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
diqus yorum sistemini komple kaldır gereksiz yere olmayan sayfaların indexlenebilir. Ayrıca çocukların oyun oynadığı bir platformda *** oyunları kelimesi geçen bir site pek hoş karşılanmaz. Bunun sebebi sen değilsin disqus mudur nedir o yorum yapan sahısların geçirdiği kelimeler. Yani kontrolu elden bırakmamak gerek.

Ayrıca kendi diğer sitelerinin tüm backlinklerine baktığın zaman çıkış sayısı 13 hepsinde aynı. Yani 13 tane siten var ve çoğu cezalı bunu bakmadan söylüyorum. Yani senin ceza yemenin büyük çoğunluğu kendi networkunu deşifre etmen olmuş. Bu deşifre senin hatanlada olabilir veya link sattığın oyunlari.net gibi sitelerin mimlenmesi ilede olabilir.

Çıkarmı cezadan çıkar ama aşırı emek ister. Site yapmakdan soğursun valla Diğer projelerine ağırlık ver bence.
hocam o üç harfliler disqus tan kaynaklanıyorduk inceleyeceğim.
Kendi networkümde 10 sitem+1 rekoplay.com mevcut hocam ceza anlamına gelirse tahminim 8 inde bir sorun yok en azından şu anlık ama kraloyuns ve bir diğerinde bu muhtemel olabilir