wrecking adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya kusura bakmayında kim veriyor size bu aklı ? Herşeyin başı kitapdır, bunu unutmayın öncelikle. İnsan herşeyi kitaptan daha iyi öğrenir tabiki anlatım şekli iyi olursa ki sağlam anlatımlı php kitapları mevcut. Videodan izleyin vsvs. bunları geçin arkadaş, öğrenmek isteyen bu işi tamamen kavramak istiyorum diyorsan alacaksın bi PHP kitabı (Ayrıntılı ve Anlatım şekli iyi) başlayacaksın okumaya, Zaten bu tür kitaplar bölüm bölüm olur sen 1. bölümü bitirdin ne öğrenmissin kendini dene, aç PC'yi kur wampserveri aç bi .php dosyanı öğrendiklerini uygula. Bir lafım daha olucak Videosunu bulup ordan çalışın diyen arkadaşlar, videoda aklında bi döküman bi döngü kalmaz he kalır diyorsan aç izle, size tavsiyem herhangi bi programlama dili öğrenicekseniz İlk iş sağlam bir o programlama dilinin kitabını alıp bölümleri anlayana kadar okumak.
Ben zaman açısından kâr etmek ve kendim video izleyerek daha rahat öğrendiğim için bilgi vermek istedim. Şimdiye kadar hiç bir kitaba bakmadım. Döngüleri falan videoyu geri sararak, durdurup kendim uygulayarak öğrendim. Kişiye göre değişen bir durumdur belkide.