FZaman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sinyaller güçlenince etrafındaki insanlar daha çok etkilenecek. Bazı hizmetlerin bizlere ulaşabilmesi için birşeylere katlanmamız gerektiği düşüncesindeyim.
Haklısın ama insan sağlıgına etki edecek şekilde konuşlandırılmaması lazım bunları her zaman kontrol etmeleri lazım yani rahat edemiyorum ben .

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:28:03 -->-> Daha önceki mesaj 23:26:37 --

ilyasbat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yakınlarımda baz istasyonu olmasın, telefonum tam çeksin, tak diye nete girsin, ses billur gibi gitsin ama birkaç km yakınımda sakın baz istasyonu olmasın ha. Kaç yıldır evimin 3 mt ötesinde baz istasyonu var hala bir sıkıntısını görmedim. İçten içe baz istasyonu kurulan arazinin aldığı parayı mı kıskanıyoruz yoksa milletin gazına mı geliyoruz anlamıyorum. Hep birlikte toplanıp çevremizdeki wireless modemlere de savaş açalım, sonraki hedefimiz bilgisayarlar, terminaller ve bilimum teknoloji ürünleri olsun. Hele o televizyon kumandası yok mu o kumanda. Allah onu bildiği gibi yapsın.
Boş boş yazmışsın hocam aldığı paradan banane benim sağlığım önemli telefonda çekmesin istemiyorum .