Bu işin devamlılığı yok demek istiyorum sadece. Bu saydıklarını kendi sitelerin içinde yapabilirsin. Mesela php öğrensen kendi scriptini oluşturup siteyi yönetsen daha iyi değil mi ? En azından elinde bir meslek olur ne biliyorsun diye sorduklarında veya iş aradığında herkes gibi editörlük yaparım demek yerine php biliyorum editörlükte yapabilirim demek daha iyidir

İleriyi düşünerek yoluna devam et sonuşta evleneceksin, evi geçindireceksin sadece editörlükle bu hayat biraz zor olur
Ha ama ailemin durumu iyi evlenince evim hazır, arabam hazır çalışmasam da olur keyfi internette editörlük yaparım diyorsan lafımız yok
Son olarak ne okuyorsun merak ettim
Öncelikle,
temel olarak html/css bilgim mevcut. (wordpress bir temayı istediğim gibi editleyebiliyorum) php,asp vb bir dil öğrenmeyi çok ama çok istemiştim geçen sene hatta kursa felan gitmeyi düşünmüştüm ama geç kaldım gibi geldi bana ve hiç başlamadım. Okuduğum bölüm
Görsel İletişim Tasarımı tasarım üzerine bir bölüm okuyorum. Ama benim asıl sorunum şu ben sürekli internet siteleri ile iç içe yaşamak istiyorum ve ekmeğimi buradan kazanmak istiyorum.