CengiS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iGrand arkadaşımızın tavsiyelerini dinledim ve zaman ayırıp yazdığı için teşekkür ederim

GuNGoRv arkadaşımızında bana vereceği tavsiyeleri dinlemek isterim.

Arkadaşlar tartışıalcak bir konu yok ortada hepinizin olumlu / olumsuz düşünceleri benim için altın değerindedir. Çünkü yaş ilerliyor ve korku salmaya başladı bu iş bana iyicie tartışarak birbirinizi üzdüğünüz kadar benide üzmüş olursunuz ki konunun kapanmasını hiç istemem bu konu benim için hayati önem taşıyor

Benim yapmak istediğim meslek sanırmı biraz editörlüğe giriyor. Bu yüzden editörlük diye adlandırdık sanırım. Web sitelerini yönetmeyi çok seviyorum ve nu işi yapmak istiyorum illaki editörlük olacak diye bir şey yok.. Firmalara çeşitli web siteleri oluşturabilirim.. sürekli olarak bu firmaların içeriklerini sağlar ve web siteleri ilede ilgilenebilirim (bu sadece bir örnekti bu tip iş ilanalarını duymak ve kafamda çeşitlendirmek istiyorum sadece )

değerli yorumları için herkese teşekkürler...
Bu işin devamlılığı yok demek istiyorum sadece. Bu saydıklarını kendi sitelerin içinde yapabilirsin. Mesela php öğrensen kendi scriptini oluşturup siteyi yönetsen daha iyi değil mi ? En azından elinde bir meslek olur ne biliyorsun diye sorduklarında veya iş aradığında herkes gibi editörlük yaparım demek yerine php biliyorum editörlükte yapabilirim demek daha iyidir İleriyi düşünerek yoluna devam et sonuşta evleneceksin, evi geçindireceksin sadece editörlükle bu hayat biraz zor olur

Ha ama ailemin durumu iyi evlenince evim hazır, arabam hazır çalışmasam da olur keyfi internette editörlük yaparım diyorsan lafımız yok

Son olarak ne okuyorsun merak ettim