kozmopolis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site adresi : htpp://www.frivoyunlari.com
Site için istenen fiyat : 5.000 TL
Sitenin aylık getirisi: yok
Sitenin açılış tarihi: 2010
Kategori, sitenin içeriği nedir: Flash Oyunlar
Günlük hit sayısı: 100 Civarı
pagerank değeri: 2
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet
Hosting dahil midir: -
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: -
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok

Arkadaşlar site az bir ilgi ile çok iyi yerlere gelebilecek bir domaindir. sitenin scripti ve tema yazılımı için 3k dan fazla ücret ödenildi, domain ile birlikte bana 5.5k civarı maliyeti oldu, satma sebebi merak edenler varsa başka oyun sitelerim var ondan dolayı satıyorum. gereksiz yorumlar yapmayın lütfen, aylık kazancı olmayan ve hiti az olan site için bu kadar para ödenmez diyenler kendi içinden düşünsün lütfen friv kelimesinde bu domain ile büyük paralar kazanmak hayal değil birkaç aylık ilgi sonra verdiğiniz parayı 1 aylık kazancınıza eşit olacaktır, bu tarz siteler çok elimde değerlendirmek isteyen varsa numaramı veririm görüşürüz, bu kelimede 2-3 tane şimdiye kadar ilk 2 sıraya site getirdik, hayal değil dediklerim. pm istemeyin site adresi var zaten inceleyin olumlu olursa telefon numaramı veririm görüşürüz, herkese helal kazançlar diliyorum. fiyat konusunda çok düşük rakamlar teklif etmeyin belki 100-200 tl indirim yapabilirim, satılmasa da sorun değil kalsın kendim yükseltirim
5 binlira oruç vurdu galiba )