Kaliteli içerik oluşturup paylaştığın zaman insanlar zaten 3-5 seni takip etmeye başlayacaktır. Gerek r10 gerekse sosyal medya üzerinden yararlı makalelerle paylaşım yapıp, insanların sorunlarına çözüm bulduğun zaman seni takip etmeye başlayacaklar ve ufakta olsa bir kitlen olacaktır.
İçeriklerimi hiç bir zaman kopyala yapıştır yapmıyorum , yapmadım. Çok bir içeriğimde olmadı zaten o bir başlangıçtı genellikle akıcı bir dille anlatım yapmaya çalışıyorum.
Değerli tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
Hocam hit almayı bende beceremiyorum bazı sitelerde sıkıntı aslında kaliteli içerikten geçiyor kaliteli ve ziyaretçinin seveceği içeriğe yer verip konularınızı sosyal medyaya eklerseniz bunu başarabileceksiniz. Birde günlük güncel konuları aranması olan konuları ele almaya çalışın faydası olacak
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gelen hit söylediğim gibi 3 aylık falan site olmasına rağmen 25-30 du fakat o da tatile girmeden önce . Ben sadece programlama konu anlatımı yaptığımdan dolayıda olmuş olabilir ve yeniydim bu da çok büyük bir etken .
Teşekkür ederim , bundan sonra inşallah hitlerimiz istediğimiz düzeyde olur emeklerimizin karşılığını alırız umarım