@abcgrup;

Bu böyle tarz şeyleri burada konuşmayalım düşüncelerini bende anlamıyorum nedense.R10 bir torna tesviye şirketi değil arkadaşlar webmaster forumu.Burası webmaster işhanı da değil forumu.(Yanlış mıyım asıl amacı bilgi paylaşımı olan forum her ne kadar ticari alışveriş ortamına dönüşsede ilk amaç bilgi paylaşımı)

Bahsettiğiniz kötü durumların hepsi boşlukta olmaktan kaynaklanıyor hocam.Her insan bir şekilde dikkat çekmeye çalışır.Kimisi bunu konuşmasıyla yapar,kimisi fizikiyle,kimisi yaptıları ile kimisi de yetenekleri ile.

Bir konuda alanda ne kadar öteleştirme yapılırsa o kadar ters teper.Dün gibi hatırlıyorum şu sahip olduğumuz üreme organları ile ilgili art niyetleri çevreden kapmadan önce karma ortamlarda gram sıkıntı var mıydı yoktu.Dün gibi hatırlıyorum 6.sınıfta sınıfça kucak kucağa sıkış tıkış geziye gitmiştik.Bazılarımızın kucağına kızlar oturmak zorunda kalmıştı bile.E biz 5.sınıfta o organın çalışmaya başlamasını görmüştük zaten haftada bir kullanmayada başlamıştık yavaştan ama sonrasında çevre etkisi altında ister istemez bir bilinç altı oluşuyor.O zaman etekli kızlarla otururken normalmiş gibi olan şeyler anormal gibi geliyor.Bugün biyolojiyi ve insanların düşüncelerini formatlayın.(İlk çağlardaki düşüncelere getirelim.Komple bilinç altıda dahil) aynı o 3.sınıftaki gibi öyle bir şeyin haberdarı olmamış bir şekilde devam ederiz hayatımıza.Yine o cinsel arzuyu yaşar mıyız yaşarız.İşte o da cinsel birliktelik sırasında olur.)

Bazen merak ediyorum.Acaba bu konuda nasıl bir değişim gösterdik.Yani ilk zamanlarda insanlar sadece cinsel birliktelik sırasında keyif alıyordu diye tahmin ediyorum öylemiydi gerçekten zamanla insanların düşüncelerinden mi türedi bu bacaktan bile tahrik olma durumu diye.