iyireklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitesinin Sayın Web Yöneticisi,

http://xxxxxx/ için bir site sahibinin gönderdiği yeniden değerlendirme isteğini işleme koyduk. Sitenin, kalite yönergelerimizi ihlal edip etmediği incelendi. Siteye uygulanan tüm manuel spam işlemleri iptal edildi veya gereken yerlerde düzenlendi.

Önerilen işlemler

Sitenizde geçerli olarak uygulanan işlemleri görüntülemek için Web Yöneticisi Araçları'nda Manuel İşlemler sayfasını kullanın.
Siteniz saldırıya uğradıysa, sitenizdeki ek işlemler için Güvenlik Sorunları sayfasını kontrol edin.
Siteniz arama sonuçlarımızda sorun yaşıyorsa lütfen bu tür sıkıntılara yol açan potansiyel sorunları belirlemek ve düzeltmek için Yardım Merkezimize bakın. Kullanıcılarımıza en iyi sonuçları sunmak için güncellemeler yaptıkça zaman zaman sıralamada bazı dalgalanmalar olacağını lütfen unutmayın.
Bu sorunu nasıl çözeceğinizle ilgili başka sorularınız varsa lütfen Web Yöneticisi Yardım Forumumuza bakın.

site için durduk yere alınan spam işlemindne sonra gerekli düzeltme içi nbaşvuru yapmıştım bugun bu yazı glemiş ama halen info yok ve halen sıralama değil site acaab belirli bir süremi geçemsi gerekiyor ayrıca manuel işle mbölümünde halen aynı uyarı duruyor ? ne yapmak gerekiyor arkadaşlar işlem sonradna mı iptal oluyor yoksa tekrar başvurumu yapmak lazım ?
odman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı durum benim başıma da geldi. Dün "Sitenin, kalite yönergelerimizi ihlal edip etmediği incelendi. Siteye uygulanan tüm manuel spam işlemleri iptal edildi veya gereken yerlerde düzenlendi." diye mesaj gelmiş ama manuel işlemlerde uyarı hala duruyor. Bu ne anlama geliyor?
Arkadaşlar Merhaba
Bahsettiginiz olay benim bir kaç sitemin başıma geldi.
size manuel işlemden cıktınız diye bildiri geldi ise sitenin tekrar toparlanması 1 ayı çok rahat buluyor ordaki yazıyıda kaileye almayın o 1-2 hafta içinde kaybolup gidiyor.