cagatayturkmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar
Bakındım bilgilere ama tam bulamadım. Çok kısa sorularım var yanıtlayamadığım. Yardım eder misiniz ? Şimdiden ilgilinen herkese teşekkür ederim.

1. Godaddy ve Ns den alınan ucuz domainlerin isim tescil ihs vs. gibi domainlerden farkı nedir? Sonuçta çok fiyat oynuyor. Tahminimce Yenileme transfer filanda fiyatları yükseltiyorlardır. Bilgisi olan arkadaşlardan da farklı birşey varsa öğrenmek isterim.

2. Bu transfer ve yenileme kodlarıda mevcutmuş sanırım. Normalde yenileme ne kadar bu kodla ne kadar oluyor. İsim tescilde filan yenileme ne kadar kıyaslamak için .

3. Kayıt kodlarını bulması kolay oluyor bulabiliyorum da yenileme transfer kodlarını nereden bulabilirim varmı konu başlığı filan.

4. Domain için hangi firma önerirsiniz . Godaddy Network?

1- Diğer firmalardan farkı ucuz olması ve yenilemenin de ihs vb bir çok firmaya göre pahalı olması.
2-Kodlar daima var denilemez şuan Godaddy firması için indirim kodu bulmakta zorlanıldığı gibi.. Türk firmalarında sabit fiyat vardır ve ucuza yenilemek için çoğu domain yurtdışı firmalarından alınıyor.
4-Göreceli bir soru Ben sana ihs, isimtescil, godaddy derim. Bir başkası Ns, name.com natro der.. Ben şahsen Godaddy , ihs , isimtescil, name, gibi firmalarda çalıştım ve sorun yaşamadım.