Burada yazdığınız her şey sizin görüşünüzdür. Yazdığınız şeylerin hiç bir kelimesine katılmıyor olsam da saygı duyuyorum. Fakat ben de size bir soru sormak ya da görüş almak istiyorum. Sonuçta dünyaya farklı açılardan bakıyoruz ve farklı görüşleri savunuyoruz.
Bir genelleme yapmıyorum ama ortada bu tarz gözüme çarpan yanlışlar var. Okullarda daha çocukken etek giyiniyor kızlarımız. Peki bundan kime nasıl bir fayda geliyor? Modernleşiyoruz demeyin sakın. Aklımız, beynimiz haricinde her şeyimiz modernleşiyor, batılılaşıyor. Ama ne hikmettir kimse aklını sergilemek için yarışmıyor. Halbuki aklımızı geliştirmek zenginleştirmek ve onunla övünmek hakkımız iken.
Okullar da etek yerine pantolon giymek ne gibi bir yarar sağladı ya da çarşaf giyilse ne gibi bir yarar sağlayacak?
Ekleme: Açık ya da kapalı giyinmek tamamen tercih meselesi. İnsanlar inançlarına göre ya da kendilerine yakıştırdıklarına göre giyinmeyi tercih ediyorlar. Yani açık giyinmek neleri götürdü bunu anlamadım. Bir bilgi de vermemişsiniz ve kadınları birey olarak değil de daha çok simge obje olarak görüyorsunuz.