tecnohalil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer tüm dosyalarınıza bulaştıysa sorun biraz büyük demektir, bunların hepsini temizlemeniz lazım. Bunu klasör içerisindeki dosya içeriğinde toplu değişime imkan veren PHP editörleri ile yapabilirsiniz. Bunlar taramalarda virüs olarak görünmeyecektir çünkü kodlar şifrelenmiş haldedir ondan dolayı sisteminiz tespit edemez. Muhtemelen WP sürümünüz eski yada kullandığınız eklenti yada temalardan birinde açık var, problemin çözümü için WP ve eklentilerinizi son sürüme güncelleyebilirsiniz. Sorunun tekrarı halinde tema dosyalarınızı uzman birisine incelettirmenizi öneririm.
Öncelikle cevabınız için teşekkürler.

Evet maalesef tüm .php dosyalara bulaşmış durumda aynı server üzerinde açıkçası baya bir site mevcuttu ve hepsine bulaşmış. Wp sürümlerini devamlı güncelliyorum, büyük ihtimal eklenti kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama eklentilerinde genelde popüler eklentiler olduğunu düşününce o da biraz muamma.Gerçi şu an panelden eklenti sayfasında hiç bir eklentiyi göremiyorum ve tr karakter sorunu mevcut, mysql ile ilgili sıkıntı oldu sanırım.

Yedek mevcutsa, yedekten devam edeceğim.
Bu php editörlere örnek verebileceğiniz var mıdır? Veya başka bir türlü temizleme yolu mevcut mudur?(ücretli, ücretsiz)