bu taklit değil ki benim spor malzeme dükkanım olacak adidas35 diye isim koymam giderim sporjinal diye açardım.Başkasını taklit ederseniz taklit olup gidersiniz büğün torku markası gidipde ülker ismine benzeyen ülfet koymadı mesela ismini halbuki böyle bir marka bile var

biraz vizyon meselesi bu
Hocam bu şekilde mantık yürütmek elbette kolay.ama işin birde maddi kısmını düşünmek gerek. buna en basit örneği kimsenin dikkatini çekmeyecek bir jant firması jant sa bile 600 ortakla kuruldu. eğer marka vizyon misyon orjinal olacaksa bunların hepsi maliyettir. o sebepten oyun sitesine dönelim oyuncini de bunu kendisi başarmaya kalktı reklamlar verildi kampanyalar yapıldı edildi ve oyun kelimesinde 2. sayfadan 1 e çıkmak üzereyken site uçtu. peki ya bu kadar giderler ne oldu. biz burada maliyeti kısarak geri kalanlardan taviz veriyoruz hocam. kimse istemez zaten alıntı yapılır gibi taklif yapmayı ama bazı durumlarda buda olması gerekiyor ki bunu en büyük teknoloji devleri bile yapıyor
bazen özgün olan girişimlerde kötü sonuçlar doğurabiliyor. size katılıyorum ama büyük yatırımla her zmana büyük kaldırılabilir şeklinde düşüncem var bu piyasada.o sebepten hocam maddi yetersizlik mevcut ise çakmalarla finans sağlayıp orjinali açılabilir. bizim şuanki hedefimiz bu 1 siteden 10 siteye çıktık ve orjinaline gidicez