akvarist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açıklayıcı bilgiler için teşekkürler...
Daha önce sitem Dmoz'a kabul edilmişti. Sonradan ne olduysa birden Dmoz kaydım silindi. Ben bu durumu editörlerden birinin benim sitemi rakip olarak görmesine bağladım. Çünkü çıkarılması için hiç bir sebep yoktu. Tabi bu benim hüsnü kuruntum da olabilir. Sitemin linkini öm ile gönderiyorum. Size zahmet bir inceleyebilir misiniz Dmoz kaydım neden silinmiş acaba, ya da silinmeyi hak edecek ne olmuş?
Pm cevaplandı.

Defineci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haber7.com benzeri bir haber sitem var 2.000 tl yazılıma para saymışız sürekli güncel site ile kaç defa başvurdum onaylanmadı. Bıraktım artık varsın onların olsun dmouzmudur nedir her neyse işte.

Ayrıca bilgilendirmeniz içinde teşekkür ederim.
Rica ederim. Yazılım aslında çok önemli değil. Çünkü site düzgün çalıştığı sürece hiç bir editör arkadaşım sanmıyorum ki yazılımda takılı kalsın.

Örneğin haber sitesi diyelim; 1 sene sorunsuz yayın yapmış ve editör incelerken bakıyor en son haziran'ın 28'inde haber girilmiş. Bu siteyi de incelenmemişler'e gönderebilir. Çünkü Haber sitesi en nihayetinde güncel bilgilerin yer aldığı bir yer olmalıdır. 20 gündür haber yazılmayan bir siteyi genel olarak dmoz'da yer almasını istemezler.